בכל מה שקשור לייצור, עיבוד ואחסון של מזון, חשוב מאוד שחברות יקפידו על הסטנדרטים הקפדניים ביותר בנוגע להיגיינה.
בנוסף לחדירת לחות מאוויר חם ולח המגיע מבחוץ, אנשים ומוצרים מפיקים לחות גם הם. גם ניקיונות שגרתיים יכולים ליצור כמות עצומה של לחות במתקני ייצור.
ANIA יכולים לספק את הפתרון היעיל ביותר על מנת להבטיח תנאים אופטימליים, כך שתהליך הייצור יהיה בטוח, היגייני וללא הפרעות. ניתן להסיר כמויות גדולות של אדי מים במהירות על מנת להפחית הצטברות של עיבוי וטיפות מים, מה שממזער הפרעות לתהליך הייצור לאחר ניקיון.