א.נ.י.א פתרונות אנרגיה - תקן לרמת הייבוש שצריך למוצרי מזון

קבלו פרטים נוספים

המוצרים שלנו 

FacebookYoutubeLinkedin
דף הבית >> מאמרים >> תקן לרמת הייבוש שצריך למוצרי מזון
 
בכל מה שקשור לייצור, עיבוד ואחסון של מזון, חשוב מאוד שחברות יקפידו על הסטנדרטים הקפדניים ביותר בנוגע להיגיינה.
בנוסף לחדירת לחות מאוויר חם ולח המגיע מבחוץ, אנשים ומוצרים מפיקים לחות גם הם. גם ניקיונות שגרתיים יכולים ליצור כמות עצומה של לחות במתקני ייצור.
ANIA יכולים לספק את הפתרון היעיל ביותר על מנת להבטיח תנאים אופטימליים, כך שתהליך הייצור יהיה בטוח, היגייני וללא הפרעות. ניתן להסיר כמויות גדולות של אדי מים במהירות על מנת להפחית הצטברות של עיבוי וטיפות מים, מה שממזער הפרעות לתהליך הייצור לאחר ניקיון.
 
אריזת ביסקוויטים תקן מבוקש     גבינה תקן מבוקש
50%RH 16-18oC     35-40%RH 10-21oC
פסטה       קירור שוקולד  
38%RH 21-27oC     40%RH 5-7oC
ייצור קונדיטוריה       אריזת ממתקים  
30-40%RH 24-27oC     55%RH 18oC
אריזת אבקת קפה       אריזה עדינה של פירות הדר  
20%RH 27oC     15%RH 27oC
לחם       תפוצ'יפס  
55%RH 30-40oC     20%RH 24-27oC