א.נ.י.א פתרונות אנרגיה - נסו את הסלט המיובש של LUKO

קבלו פרטים נוספים

FacebookYoutubeLinkedin
דף הבית >> מאמרים >> נסו את הסלט המיובש של LUKO
 
צריכה פרטית משתנה, מוצרים המוכנים לאכילה תופסים יותר ויותר מקום על המדפים בסופר. האתגר עבור יצרני אוכל הוא להציע מוצרים איכותיים עם חיי מדף ארוכים יותר.
סלט הינו מוצר עדין.
תהליך הייצור מבוסס על שלושה שלבים עיקריים: שטיפה, ייבוש ואריזה.
תהליך הייבוש בדרך כלל מתבצע בעזרת צנטריפוגה או אוויר חם, אבל לשיטות האלה יש חסרונות. שימוש בצנטריפוגה פוגע במוצרים עדינים, ישנו נזק חלקי לסיבים של הסלט, מה שמשפיע על איכות המוצר ועל חיי מדף. אוויר חם אינו פוגע בסיבים, אבל מגדי את הצמיחה של מיקרובים על ידי העלאת הטמפרטורה.
הפתרון הטוב ביותר עבור סלט מושלם הוא ייבוש קר שאינו פוגע בסיבים!
הפתרון שפותח על ידי LUKO עומד בציפייה הזו. כעת זה אפשרי לשלב שמירה מעולה של המוצר ללא הגדלת הכמות של חיידקים מיקרוביאליים. תאריך התפוגה נשמר או אפילו נדחה עם פתרון הבקרה של LUKO. ייבוש באמצעות אוויר יבש מוביל להפחתה בצריכת אנרגיה לעומת ייבוש עם אוויר חם עבור אותו נפח ייצור.

מבחר עובדות

  ⇐ ייבוש מהיר ואפקטיבי
  ⇐   הארכה של חיי המדף של המוצר
  ⇐   בקרה של צמיחה מיקרוביאלית
  ⇐   הפחתה בסיכונים הכרוכים במזון
  ⇐   בקרת טמפרטורה
  ⇐    חסכון באנרגיה